Karşıyaka Tüpraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://ktmtal.meb.k12.tr
Adres : Karşıyaka Tüpraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi BARBAROS MAH. EYÜP SULTAN CAD. KARŞIYAKA BAŞİSKELE / KOCAELİ
VİZYON : "Akademik ve mesleki platformda söz sahibi, güvenilir, seçkin, özgün, donanımlı ve lider bir eğitim kurumu olmaktır. "
MİSYON : "Öğrencilerimizin düşünsel, duygusal,bedensel, akademik ve mesleki yeterliliklerini ulaşabilecekleri en üst düzeye getirerek; topluma başarılı bireyler yetiştirmek."
BAŞARILAR :

Derslik :-7
Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL
Yabancı Dil : iNGİLİZCE
Isınma : KALORİFER-DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : İzmitten Gelmek için Karşıyaka otobüslerine binip okulda inebilirsiniz Gölcük tarafından Başiskele İlçe Milli Eğitim durağından inip 200 metre yürüme mesafesiyle okulumuza ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri : KARŞIYAKA-BAŞİSKELE/KOCAELİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLE 8 KM-İLÇE MERKEZİNDE
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : LET´S PLAY ECONOMY PLC EĞİTİM SİSTEMLERİ GELECEĞİM İÇİN STAJIMI YURTDIŞINDA YAPIYORUM PLASTİKLER ÖLDÜRÜ